PLAATSING AANVRAAG Onze KWALITEITEN (KDV) Kinderdagverblijven (BSO) Buitenschoolse opvang (VSO) Voorschoolse opvang PEUTER opvang extra zorg nodig ? Algemene informatie & extra's Ons pedagogisch beleid Online regelen Werken bij Villa Kakelbont Kinderopvang foto's Klant aan het woord... FAQ

BSO - Betuwse streken

Meeslaan 23, Tiel
Uw contactpersoon: Pammy Udema

Bijzondere BSO in school

Wij leveren je streken !
En er is vanalles te doen... De BSO biedt een maandelijks wisselende activiteiten en maakt daarnaast gebruik van het naschoolse activiteitenprogramma binnen de Brede School Tiel Oost.
Wij zijn gevestigd in een gezellig en huiselijk ingerichte ruimte op de eerste verdieping van basisschool de Achtbaan. Wij vangen in deze locatie ook alleen kinderen op van De Achtbaan.
Na school verzamelen wij ons in de gezellige BSO-ruimte wat te drinken en fruit. Daarna gaan de activiteiten van start. Binnen de Brede School Tiel Oost is een heel divers aanbod naschoolse activiteiten. Struikstruinen, fotografie, sport, koken of bijvoorbeeld Dans en toneel... er is een heel jaarplan aan activiteiten waar de kinderen aan kunnen deelnemen.
BSO Betuwse Streken haalt geen kinderen op andere scholen.

Peuteropvang

Naast de BSO bieden wij ook dagopvang aan peuters in een speciale ontwikkelgroep die uitgebreid kan worden met jonge BSO-ers. Op deze manier kunnen de peuters langzaam wennen aan een schoolse activiteiten en de jonge BSO'ers / kleuters kunnen wennen aan een nieuwe ritme op school. Gedurende 5 schooldagen kan uw peuter naar deze ontwikkelgroep komen.
De huidige klanten van de peutergroep kunnen blijven gebruik maken van de opvang. Voor eventuele nieuwe klanten staan wij open voor hun wensen en evt. suggesties zodat wij ook binnen deze speciale groep een klantgericht aanbod kunnen maken.
Voor meer informatie over de peuteropvang leest u hier verder

SUPERCHEFS

Dit is een workshop van 6 lessen die regelmatig aangeboden worden aan de kinderen in het gebied Tiel-oost. De kinderen leren gezonde maaltijden bereiden en leren van alles over koken, bijvoorbeeld; het lezen van de etiketten of voedingswaarden.
Het hele traject SUPERCHEFS wordt begeleid door onze eigen SUPERCHEF Dick.

Activteiten carrousel

Naast het aanbod van de naschoolse activiteiten binnen de B.S.T.O. kan je ook nog meedoen aan de activiteiten carrousel die binnen de BSO's van Villa Kakelbont Kinderopvang iedere maand verzorgd wordt.
Iedere maand een ander thema... altijd wat te doen. In de schoolvakanties voegen de BSO samen met KIDDOOS-Tiel waar het vakantieprogramma wordt verzorgd.
Maak je klaar en houd je vast want Betuwse Streken leer je nooit zomaar af!

telefonisch contact met de vestiging

U vind op deze website geen telefoonnummers van deze vestiging. Dit om te voorkomen dat de pedagogisch medewerkers onnodig in hun werk met de kinderen worden gestoord.
U krijgt, wanneer u klant bent, het telefoonnummer en ook dan verzoeken u het bellen naar de vestiging tot een minimum te beperken.
Voor veel vragen kunt u terecht op ons kantoor.
Tijdens de schoolvakanties is ons kantoor beperkt telefonisch bereikbaar en op vrijdagen is ons kantoor v.a. 12:30 uur gesloten)
Zie contactpagina
Tel : 085-4855480

BSTO ook op FACEBOOK

Betuwse Streken is actief betrokken bij verschillende buitenschoolse activiteiten.
Zie de BSTO facebookpagina voor het laatste nieuws.