PLAATSING AANVRAAG Onze KWALITEITEN (KDV) Kinderdagverblijven (BSO) Buitenschoolse opvang (VSO) Voorschoolse opvang PEUTER opvang extra zorg nodig ? Algemene informatie & extra's Ons pedagogisch beleid Online regelen Werken bij Villa Kakelbont Kinderopvang foto's Klant aan het woord... FAQ

De Graaf & Gravin

De Graaf & Gravin (KDV & BSO)

Jonge Schutskooilaan 7, Tiel
Uw contactpersoon: Pammy Udema

Bijzondere BSO

De BSO van De Graaf & Gravin is een kleinschalige BSO. Er is een grote ruimte met heel veel hoekjes waar iedereen zijn/haar eigen ding kan doen en is bovendien heel gezellig ingericht. De ligging van De Graaf & Gravin biedt veel opties om met de kinderen naar buiten te gaan. Langs de rivier te wandelen, de uiterwaarden in en genieten van het mooie rivierengebied of in de grote speeltuin, om de hoek.

scholen:

  • De Waaijer - Tiel
  • Montessori-Tiel
  • Prins Willem Alexanderschool
  • De Bataaf
  • Rontonda
  • De Adamshof
  • Prins Mauritsschool

Activteiten carrousel

Tijdens de schoolvakantie kennen al onze BSO's een vakantieprogramma. Iedere dag leuke en uitdagende activiteiten verbonden aan een thema.
Voor een voorbeeld van de vakantieprogramma <<lees meer>>

In De GRaaf & Gravin bieden wij een groep voor de oudste peuters en de jongste BSO-ers. Sommige peuters zijn sneller toe aan meer uitdaging dan andere en sommige kleuters nemen kleine stapjes op weg naar het school-ritme. Rustig wennen aan een nieuwe situatie. Je bent straks 4 jaar en gaat dan naar school. Om al een beetje te wennen bereiden wij je voor op alles wat je op school gaat zien en leren.
Daarnaast is het voor een jonge BSO-er best veel.... nieuwe school, lange dagen en daarna ook naar de BSO.
Deze groepen bieden wij in alle gecombineerde vestigingen.

telefonisch contact met de vestiging

U vind op deze website geen telefoonnummers van deze vestiging. Dit om te voorkomen dat de pedagogisch medewerkers onnodig in hun werk met de kinderen worden gestoord.
U krijgt, wanneer u klant bent, het telefoonnummer en ook dan verzoeken u het bellen naar de vestiging tot een minimum te beperken.
Voor veel vragen kunt u terecht op ons kantoor.
Tijdens de schoolvakanties is ons kantoor beprekt telefonisch bereikbaar en op vrijdagen is ons kantoor v.a. 12:30 uur gesloten)
Zie contactpagina
Tel : 085-4855480