PLAATSING AANVRAAG Onze KWALITEITEN (KDV) Kinderdagverblijven (BSO) Buitenschoolse opvang (VSO) Voorschoolse opvang PEUTER opvang extra zorg nodig ? Algemene informatie & extra's Ons pedagogisch beleid Online regelen Werken bij Villa Kakelbont Kinderopvang foto's Klant aan het woord... FAQ

KIDDOOS - Arnhem

Villa Mare & KIDDOOS-Arnhem

Sonsbeekweg 32, Arnhem
Uw contactpersoon: Corien Mastenbroek

Cultuur BSO

KIDDOOS-Arnhem biedt, muziek, dans, toneel op het eigen podium. Daarnaast is er veel aandacht voor bijzondere kunst en knutselmiddagen. De kinderen worden meegenomen in allerlei activiteiten waarmee zij kennis maken met cultuur! We zijn veel buiten en halen de natuur naar binnen.
Een bijzonder plek voor een bijzondere BSO midden in Arnhem.

In KIDDOOS-Arnhem bieden wij een groep voor de oudste peuters en de jongste BSO-ers. Sommige peuters zijn sneller toe aan meer uitdaging dan andere en sommige kleuters nemen kleine stapjes op weg naar het school-ritme. Rustig wennen aan een nieuwe situatie. Je bent straks 4 jaar en gaat dan naar school. Om al een beetje te wennen bereiden wij je voor op alles wat je op school gaat zien en leren.
Daarnaast is het voor een jonge BSO-er best veel.... nieuwe school, lange dagen en daarna ook naar de BSO.
Deze groepen bieden wij in alle gecombineerde vestigingen.

KIDDOOS-Arnhem haalt bij de volgende scholen:

  • De Arnhemse Montessori school (Nicolaasmaesstraat)
  • De Wijzer (Dalweg)
  • De Jan Ligthartschool (van Slichtenhorststraat)
  • Basisschool 't Panorama (Mesdaglaan)
  • De Pieter Jongelingschool (Zijpendaalseweg)

Staat de school van uw kind er niet bij?... vraag bij ons naar de mogelijkheden.

telefonisch contact met de vestiging

U vind op deze website geen telefoonnummers van deze vestiging. Dit om te voorkomen dat de pedagogisch medewerkers onnodig in hun werk met de kinderen worden gestoord.
U krijgt, wanneer u klant bent, het telefoonnummer en ook dan verzoeken u het bellen naar de vestiging tot een minimum te beperken.
Voor veel vragen kunt u terecht op ons kantoor.
Tijdens de schoolvakanties is ons kantoor beprekt telefonisch bereikbaar en op vrijdagen is ons kantoor v.a. 12:30 uur gesloten)
Zie contactpagina
Tel : 085-4855480