PLAATSING AANVRAAG Onze KWALITEITEN (KDV) Kinderdagverblijven (BSO) Buitenschoolse opvang (VSO) Voorschoolse opvang PEUTER opvang extra zorg nodig ? Algemene informatie & extra's Ons pedagogisch beleid Online regelen Werken bij Villa Kakelbont Kinderopvang foto's Klant aan het woord... FAQ

SPORT-BSO-Lienden

Villa Juul & SPORT-BSO

Provinciale weg 16, Lienden
Uw contactpersoon: Pammy Udema

SPORT- BSO

Bij onze SPORT-BSO is het duidelijk waar het om draait. Wij sporten vaak en veel. Wij hebben ook de beschikking over een mooie en professionele sportaccomodatie. Voor een overzicht van de sportactiviteiten vind u hierboven het sportplan. Natuurlijk is er ook tijd voor andere zaken zoals spelletjes, knutselen, gezellig kokkerellen en af en toe beetje huiswerk.

scholen:

- De Sterappel - Lienden
- Eben Haezer - Lienden
- De Meent - Ommeren

telefonisch contact met de vestiging

U vind op deze website geen telefoonnummers van deze vestiging. Dit om te voorkomen dat de pedagogisch medewerkers onnodig in hun werk met de kinderen worden gestoord.
U krijgt, wanneer u klant bent, het telefoonnummer en ook dan verzoeken u het bellen naar de vestiging tot een minimum te beperken.
Voor veel vragen kunt u terecht op ons kantoor.
Tijdens de schoolvakanties is ons kantoor beprekt telefonisch bereikbaar en op vrijdagen is ons kantoor v.a. 12:30 uur gesloten)
Zie contactpagina
Tel : 085-4855480