PLAATSING AANVRAAG Onze KWALITEITEN (KDV) Kinderdagverblijven (BSO) Buitenschoolse opvang (VSO) Voorschoolse opvang PEUTER opvang extra zorg nodig ? Algemene informatie & extra's Ons pedagogisch beleid Online regelen Werken bij Villa Kakelbont Kinderopvang foto's Klant aan het woord... FAQ

KIDDOOS-BEACH & Villa Kakelbont

De Schouw 48-B, Tiel
Uw contactpersoon: Pammy Udema

Je bent aan zee bij KIDDOOS-BEACH !

KIDDOOS-BEACH is geinspireert op het leven in de kustdorpjes van Costa Rica. De bewoners leven niet met Facebook, Twitter, prestatie.... zij worden 's morgens wakker met het geluid van de golven en bedenken hoe zij hun maaltje voor die avond gaan organiseren en ze surfen... dat is wat ze doen en dat waar KIDDOOS-BEACH voor staat. Het respect voor de kracht van de wind en het water die samen mega grote golven vormen. De balans die nodig is om op je board te blijven om de golven te trotseren! KIDDOOS-BEACH is een strandtent waar rust heerst en jij jezelf kan en mag zijn.
KIDDOOS-BEACH zit lekker dichtbij de scholen en kan daarom snel en gemakkelijk zorgen voor goed vervoer van school naar de BSO. Bij sommige scholen halen wij lopend de kinderen op zodat wij op meerdere scholen kunnen halen.

scholen:

  • Prins Clausschool
  • De Moespot
  • Stefanusschool
  • Prinses Margrietschool
  • De Blinker

Activteiten carrousel

Tijdens de schoolvakantie kennen al onze BSO's een vakantieprogramma. Iedere dag leuke en uitdagende activiteiten verbonden aan een thema.
Voor een voorbeeld van de vakantieprogramma <<lees meer>>

In De GRaaf & Gravin bieden wij een groep voor de oudste peuters en de jongste BSO-ers. Sommige peuters zijn sneller toe aan meer uitdaging dan andere en sommige kleuters nemen kleine stapjes op weg naar het school-ritme. Rustig wennen aan een nieuwe situatie. Je bent straks 4 jaar en gaat dan naar school. Om al een beetje te wennen bereiden wij je voor op alles wat je op school gaat zien en leren.
Daarnaast is het voor een jonge BSO-er best veel.... nieuwe school, lange dagen en daarna ook naar de BSO.
Deze groepen bieden wij in alle gecombineerde vestigingen.

telefonisch contact met de vestiging

U vind op deze website geen telefoonnummers van deze vestiging. Dit om te voorkomen dat de pedagogisch medewerkers onnodig in hun werk met de kinderen worden gestoord.
U krijgt, wanneer u klant bent, het telefoonnummer en ook dan verzoeken u het bellen naar de vestiging tot een minimum te beperken.
Voor veel vragen kunt u terecht op ons kantoor.
Tijdens de schoolvakanties is ons kantoor beprekt telefonisch bereikbaar en op vrijdagen is ons kantoor v.a. 12:30 uur gesloten)
Zie contactpagina
Tel : 085-4855480