PLAATSING AANVRAAG Onze KWALITEITEN (KDV) Kinderdagverblijven (BSO) Buitenschoolse opvang (VSO) Voorschoolse opvang PEUTER opvang SPORT-CRECHE-Lienden extra zorg nodig ? Algemene informatie & extra's Ons pedagogisch beleid Online regelen Werken bij Villa Kakelbont Kinderopvang foto's FAQ

U bezoekt een van onze centra
of u gaat starten met kinderopvang
en krijgt u het advies
om extra zorg voor uw kind te regelen ?

Een VVE indicatie of advies voor extra zorg krijgt u vaak bij een bezoek bij het consultatieburo of huisarts.

Geen zorgen, wij helpen u verder

Wij werken volgens de CLASS methode en deze methode geeft ons de mogelijkheid om de ontwikkelingen bij kinderen te observeren en vervolgens te stimuleren.
Uw kindje kan dan gewoon het dagverblijf blijven bezoeken terwijl wij extra aandacht geven aan die ontwikkelingsgebieden waar dat nodig is.
Onze medewerkers worden hierin begeleid door onze beleidsmedewerker / psycholoog die wanneer nodig ook het contact met de ouders onderhoudt.

Daarom... klant gericht.

Dat wil zeggen dat wij steeds graag horen waar de wensen en behoeften van ouders liggen. Door 'de korte lijntjes' kunnen wij snel inspelen op deze wensen en behoeften en zo ons aanbod aanpassen en/of zelfs verbeteren.
De pedagogisch medewerkers op de groepen zijn onze 'ogen & oren'. Zij zijn getraind de echte klantvraag te horen en gaan direct met hun leidinggevende kijken naar de mogelijkheden.
Natuurlijk kunt u ook onderaan deze pagina uw vraag of wens aan ons kwijt.
Daardoor ontstaat een heel klantgericht aanbod wat steeds in beweging is is en steeds aansluit op de actuele behoefte.

Heeft u ook een vraag of een speciale wens ?

Velden met * zijn verplichte invulvelden

Naam *
Adres *
PC en woonplaats *
Telefoonnummer *
e-mail *
Mijn vraag of wens; *
 
Beveiligingscode
Herhaal de beveiligingscode *