Sterk in kinderopvang Ons pedagogisch beleid Algemene informatie & extra's extra zorg nodig ? Kinderdagverblijven Buitenschoolse opvang Voorschoolse opvang IS ER PLAATS ? vraag OFFERTE aan vraag RICHTPRIJS aan Online regelen Werken bij ons... foto's Klant aan het woord... FAQ

Links in het menu vind u al onze dagverblijven (0-4 jaar)
Klik op de vestiging van uw keuze.

(op deze pagina's vind u ook de tarieven en openingstijden)

leeftijdsgerichte activiteiten

Elke maand is er een thema voorbereid dat vervolgens wordt verwerkt in een activiteitencarousel voor de kinderdagverblijven.
Er zijn in elke vestiging aparte 3+ groepen waar los van de reguliere dagindeling aparte activiteiten worden aangeboden.
Daarnaast zijn binnen hetzelfde thema ook speciale activiteiten voor de 0 tot 3 jarige... Iedere maand wordt apart uitgewerkt door een medewerker in onze organisatie en wordt binnen alle vestigingen met een werkplan uitgevoerd..

De 3+ers doen mee aan leeftijdsgerichte activiteiten in een aparte ruimte. Soms maken we gebruik van een aangrenzende groepsruimte of de BSO-ruimte in de combinatie-vestigingen.
De activiteiten bereiden de spelenderwijs voor op wat hen op de basisschool te wachten staat.
Voor de jongere kinderen worden de activiteiten op hun eigen stamgroep aangeboden en soms gezamelijk.
onderstaand een schema met het plan voor 2016

Jonge BSO & oudste peuters in één groep.

Sommige peuters zijn sneller toe aan meer uitdaging dan andere en sommige kleuters nemen kleine stapjes op weg naar het school-ritme.
Rustig wennen aan een nieuwe situatie. Je bent straks 4 jaar en gaat dan naar school. Om al een beetje te wennen bereiden wij je voor op alles wat je op school gaat zien en leren.
Daarnaast is het voor een jonge BSO-er best veel.... nieuwe school, lange dagen en daarna ook naar de BSO.
Deze groepen bieden wij in alle gecombineerde vestigingen.