Sterk in kinderopvang Ons pedagogisch beleid Algemene informatie & extra's extra zorg nodig ? KDV's BSO VSO IS ER PLAATS ? vraag OFFERTE aan vraag RICHTPRIJS aan Online regelen Werken bij ons... foto's Klant aan het woord... FAQ

Villa Juul & SPORT-BSO

Provinciale weg 16, Lienden
Uw contactpersoon: Pammy Udema

  • Kinderdagverblijf & Buitenschoolseopvang (KDV & BSO)
  • kleinschalige kinderopvang
  • Geopend van 7:30 tot 18:30 uur
  • Landelijk registernr: 226234629
  • Landelijk register nr: Het pedagogisch werkplan [537 KB]
  • Tarieven
  • 1 verticale groep 0-4 jaar en 1 BSO groep

wat ouders zeggen over Villa Juul...

Gesubsidieerde opvang voor éénverdieners

Is uw kind tussen de 2 en 4 jaar? Maak dan NU gebruik van goedkope kinderopvang!
De kinderopvang is een leuke en leerzame plek waar uw kind onder deskundige begeleiding heerlijk kan spelen. Zo helpt u de ontwikkeling van uw kind te stimuleren. En het mooie is: spelenderwijs wordt uw kind voorbereid op het basisonderwijs. Een goede start!
<<lees meer>>

In Villa Juul bieden wij activiteiten voor de oudste peuters en de jongste BSO-ers. Het kleinschalige karakter van Villa Juul en de SPORT-BSO geeft ons de gelegenheid om in een klein groepje aparte activiteiten aan te bieden. Sommige peuters zijn sneller toe aan meer uitdaging dan andere en sommige kleuters nemen kleine stapjes op weg naar het school-ritme. Rustig wennen aan een nieuwe situatie. Je bent straks 4 jaar en gaat dan naar school. Om al een beetje te wennen bereiden wij je voor op alles wat je op school gaat zien en leren.
Daarnaast is het voor een jonge BSO-er best veel.... nieuwe school, lange dagen en daarna ook naar de BSO.
Deze leeftijdgerichte groepjes bieden wij in alle gecombineerde vestigingen.

Villa Juul - creche

Voor de papa's en mama's die tijdens hun eigen sportieve uurtjes 'opvang' nodig hebben voor hun kind(eren), kunnen terecht bij de creche van Villa Juul.
Er is een beperkt aantal kinderen dat tegelijk aanwezig kan zijn. Daarom is vooraf inschrijven vereist.
Vraag naar de mogelijkheden in de vestiging.

telefonisch contact met de vestiging

U vind op deze website geen telefoonnummers van deze vestiging. Dit om te voorkomen dat de pedagogisch medewerkers onnodig in hun werk met de kinderen worden gestoord.
U krijgt, wanneer u klant bent, het telefoonnummer en ook dan verzoeken u het bellen naar de vestiging tot een minimum te beperken.
Voor veel vragen kunt u terecht op ons kantoor.
Tijdens de schoolvakanties is ons kantoor beprekt telefonisch bereikbaar en op vrijdagen is ons kantoor v.a. 12:30 uur gesloten)
Zie contactpagina
Tel : 085-4855480

plan uw route