PLAATSING AANVRAAG Onze KWALITEITEN (KDV) Kinderdagverblijven (BSO) Buitenschoolse opvang (VSO) Voorschoolse opvang PEUTER opvang extra zorg nodig ? Algemene informatie & extra's Ons pedagogisch beleid Online regelen Werken bij Villa Kakelbont Kinderopvang foto's Klant aan het woord... FAQ

Villa Mare & KIDDOOS-Arnhem

Sonsbeekweg 32, Arnhem
Uw contactpersoon: Corien mastenbroek

wat ouders zeggen over Villa Mare ...

UW BABYSPECIALIST®

Wij lanceren Villa Mare als UW BABYSPECIALIST ®. Wij leiden onze medewerkers op als babyspecialisten, zij weten alles van en over babies en kunnen hen de beste zorg bieden. De medewerk(st)ers worden in 2018 apart opgeleid om zich te specialiseren in de verschillende ontwikkelfases en het verzorgen van baby's. Zo kunt u denken aan communiceren met baby's, babygebaren, babymassage. We gaan werken met geur en kleur en uiteraard blijft onze huiselijke inrichting de basis. In deze gespecialiseerde babygroep worden alleen baby's opgevangen. De inrichting van deze babygroep is aangepast en zal zich nog meer toespitsen op het welbevinden van de jongste villabezoekers.

Aan u de keuze... Uw baby kan terecht in bij onze BABYSPECIALISTEN ® of uw baby krijgt een plaatsje in de reguliere groepen.

In Villa Mare bieden wij een groep voor de oudste peuters en de jongste BSO-ers. Sommige peuters zijn sneller toe aan meer uitdaging dan andere en sommige kleuters nemen kleine stapjes op weg naar het school-ritme. Rustig wennen aan een nieuwe situatie. Je bent straks 4 jaar en gaat dan naar school. Om al een beetje te wennen bereiden wij je voor op alles wat je op school gaat zien en leren.
Daarnaast is het voor een jonge BSO-er best veel.... nieuwe school, lange dagen en daarna ook naar de BSO.
Deze groepen bieden wij in alle gecombineerde vestigingen.

telefonisch contact met de vestiging

U vind op deze website geen telefoonnummers van deze vestiging. Dit om te voorkomen dat de pedagogisch medewerkers onnodig in hun werk met de kinderen worden gestoord.
U krijgt, wanneer u klant bent, het telefoonnummer en ook dan verzoeken u het bellen naar de vestiging tot een minimum te beperken.
Voor veel vragen kunt u terecht op ons kantoor.
Tijdens de schoolvakanties is ons kantoor beprekt telefonisch bereikbaar en op vrijdagen is ons kantoor v.a. 12:30 uur gesloten)
Zie contactpagina
Tel : 085-4855480