Sterk in kinderopvang Ons pedagogisch beleid Algemene informatie & extra's extra zorg nodig ? KDV's BSO VSO IS ER PLAATS ? vraag OFFERTE aan vraag RICHTPRIJS aan Online regelen Werken bij ons... foto's Klant aan het woord... FAQ

nieuwsbrief December 2013

De Graaf & Gravin in Tiel breidt uit !!

Na een roerige tijd in onze branche lijkt het weer een beetje de goede kant uit te gaan en krijgen we weer nieuwe aanvragen. Ook kindjes die weer terugkomen omdat papa en/of mama weer werk hebben. Wat een goed en fijn nieuws voor iedereen. In De graaf & Gravin opende we een nieuwe groep. Een groep speciaal voor de oudste peuters van 3 jaar, (3+).
Deze groep gaat zich helemaal richten op de activiteiten die wij met en voor deze leeftijd kunnen organiseren.

De Graaf & Gravin biedt:
- Dagopvang (0-4jr)
- Vóórschoolse opvang vanaf 7.00 uur
- Naschoolse opvang (0-13jr)

Nu ook uitgebreid met een 3+ groep.
Geïnteresseerd ? neem contact met ons op en maak een afspraak om een keer te komen kijken. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u daar berekenen wat de opvang u in 2014 gaat kosten en wat de overheid voor u betaalt.

Heeft u liever een persoonlijk advies? bel ons gerust. Speciaal voor vragen over planning en plaatsing belt u op;
maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag van 9 tot 12.30 uur

Kinderopvangtoeslag 2014 ???

Vraag het aan binnen drie maanden na start opvang !!
Gaan uw kinderen in 2014 naar de kinderopvang? Dan moet u binnen drie maanden ná de maand dat de kinderopvang van start is gegaan uw toeslag aanvragen. Als u langer wacht, loopt u kinderopvangtoeslag mis.
Ga voor meer informatie naar www.toeslagen.nl

Prijzen 2014

Hogere toeslag van de overheid
U heeft per mail onze tarieven voor 2014 ontvangen. De minimale stijging betekent voor de gemiddelde ouder dat hij/zij niet meer gaat betalen. Dat komt door de verhoging van de maximale te vergoeden uur prijs door de overheid. Dit betekent dat de gemiddelde ouder er in 2014 op vooruit gaat ten opzichte van 2013. Wilt u graag weten wat dit exact voor u persoonlijk betekent kijk dan hier.
Natuurlijk staan wij u ook graag te woord en kunnen wij een berekening ook voor u verzorgen.
Kijk voor onze tarieven voor 2014 op de pagina's van de vestigingen.

2 maanden extra voordeel voor u
De prijzen stijgen in 2014 per 1 maart. Dit betekent dat u in januari en februari nog het huidige tarief betaalt. Het voordeel voor u is dat u deze 2 maanden wel recht heeft op een hogere vergoeding van de kinderopvangtoeslag.

Kerstvakantie programma bij de BSO's

De kerstvakantie staat voor de deur. Natuurlijk is er ook voor deze vakantie weer een leuk programma in elkaar gezet. De feestdagen worden dit jaar extra leuk want het thema is.....
Download hier alvast het vakantieprogramma boekje [839 KB]
Wij wensen alle kinderen een hele fijne vakantie toe.
Kom je naar KIDDOOS?, dan zal het zeker een geslaagde vakantie worden.

Na school gaat er een wereld open..!

Wordt u kindje bijna 4 jaar ?
Dan verlaat uw kindje het kinderdagverblijf en gaat er een wereld open bij de buitenschoolse opvang.

De BSO vormt na school een vaste en veilige plek voor uw kind en geeft u de gelegenheid om uw werkdag af te kunnen ronden.
Bij al onze BSO's in Tiel, Lienden en Arnhem verzorgen wij een warme maaltijd, dus ook hier is de service volledig.
In de vakantie is er een speciaal activiteiten programma waarvan steeds een boekje verschijnt. Een voorbeeld van zo'n boekje staat hierboven!
Ook op gewone schooldagen biedt de BSO leeftijdsgerichte activiteiten. Sport, cultuur en creatieve ontwikkeling, het is allemaal mogelijk is de verschillende lokaties.

Kom gerust eens kijken bij een van onze BSO's !
Bel voor een afspraak.

Ook uw kind op foto's !!

Dagelijks worden er foto's gemaakt van de kinderen tijdens activiteiten of gewoon als er leuks of grappigs gebeurd. Deze foto's gebruiken wij bij het maken van posters, advertenties, Facebook of onze website
Als u eerder heeft aangegeven dat uw kind niet op foto's mag maar u zou dat nu willen aanpassen ?, dan kan dat heel gemakkelijk door naar het TOESTEMMINGS-FORMULIER te gaan. U kunt dit direct online regelen.
Wij vinden het erg leuk om foto's te mogen maken en deze te kunnen gebruiken. We krijgen regelmatig erg leuke en positieve reacties van ouders over o.a. de facebook pagina

Winterkou...

Hebben we de herfst bijna achter ons gelaten, staat de kou voor de deur. Dat betekend mutsen, sjawls en handschoenen en warme laarzen. Zorgt u ervoor dat deze spullen allemaal netjes in de luizenzakken opgeborgen worden?

Speciaal voor u ...korting bij GOEDGEMERKT !!

Iets Kwijt? Verleden tijd!

Raak in deze dure tijden je spulletjes niet meer kwijt. Vind op het KDV de spullen van je eigen baby terug en merk onvervangbare lievelingsknuffels en dure kleding!
Via de website www.goedgemerkt.nl kan iedereen verschillende soorten plak- en instrijklabels bestellen. Daarmee merk je alles wat je huis verlaat.
Onze plaklabels kun je helemaal zelf ontwerpen met de labelontwerper: kies je eigen lettertype, beeldmerkje en tekst om je sticker volledig te personaliseren. Zoals jij je eigen plaklabels ontwerpt, zo worden ze door goedgemerkt voor jou op sticker gezet. Leuk toch? De labels blijven gegarandeerd zitten in de vaatwasser en magnetron. Ideaal voor melkflessen of drinkbekers.

Goedgemerkt biedt ook instrijklabels om bijvoorbeeld kleding, slabbetjes en onvervangbare knuffels te merken. Superzachte Instrijklabels in vrolijke tekstkleuren, welke je gemakkelijk instrijkt. En je kunt ze gewoon weer verwijderen bij het doorgeven van kleertjes. Uiteraard kunnen ze in de wasmachine en de wasdroger. Zoek je een supersnelle oplossing om kleding te merken? Onze Plakgemak Kledingstickers plak je zó op het wasvoorschriftetiket van de kleding!

Naast diverse soorten labels heeft goedgemerkt bijvoorbeeld ook Polsbandjes, SOS Tekstplaatjes en Kadobonnen in het assortiment. Doe je kind uit veiligheid het goedgemerkt Polsbandje of een SOS Tekstplaatje om op het strand, in het zwembad, op de camping of in het pretpark en raak zo ook je kindje niet meer kwijt!
Onze Kadobonnen in verschillende bedragen zijn een ideaal (kraam-)kadootje, waarbij de ontvangers zelf hun labels kunnen samenstellen.
Goedgemerkt: de enige echte, bewezen kwaliteit en altijd unieke labels! Bestel veilig en makkelijk op www.goedgemerkt.nl Levering al binnen vier dagen na betaling!

Korting voor U

Ga naar GOEDGEMERKT en bestel uw labels, stickers enz.
Met onderstaande kortingscode krijgt u als ouder van Villa Kakelbont Kinderopvang extra korting op uw aankoop.

Ontvang nu 15% korting op je bestelling met de code; VILLAKAKELBONT13!
deze actie geldt tot 1 Februari 2014

Parkeren bij Villa Safari in Arnhem

Voor de deur bij Villa safari waren altijd twee parkeerplaatsen die tijdens openngstijdens van het dagverblijf gebruikt mochten worden door ouders om hun kindje te brengen of te halen.
Helaas heeft de gemeente Arnhem besloten dit te wijzigen en ook de twee parkeerplaatsen voor de deur bij Villa Safari, even als de gehele buurt overigens, om te zetten in 'betaald parkeren'.
Dit houdt in dat er nu veel meer plek is echter dat er voor betaalt moet worden.
Wij zijn in overleg met de gemeente Arnhem om de parkeerplaatsen weer gratis te mogen gebruiken voor onze klanten. Op dit moment is daar nog geen uitspraak over gedaan. Zodra wij meer weten leest u het op onze website en facebook.

Maatschappelijk betrokken organisatie....

Villa Kakelbont heeft zich in de afgelopen 2 jaar als maatschappelijk betrokken organisatie op de kaart gezet.
We letten op ons afval, recyclen daar waar we kunnen. Ook zijn bijna al onze communicatie middelen gedigitaliseerd, dat betekent bijna geen papier en inkt meer.
We bezoeken regelmatig de ouderen in onze omgeving, we gaan bij hen op bezoek en doen allerlei aciviteiten bij en met de ouderen.
We helpen de voedselbank met fysieke hulp maar ook met voedingsmiddelen en speelgoed. We hebben een mooi project gestart in ziekenhuis Rijnstate in Arnhem samen met IXXI.
De kinderen hebben mooie schilderijtjes gemaakt en aangeboden om de muren van de kinderafdeling wat op te fleuren. Ook konden we het ziekenhuis ook nog extra IXXI-pakketten aanbieden om zo nog meer kinderen mee te laten kleuren. In Tiel boden we met enkele medewerkers pedagogische ondersteuning aan ouders die daar behoefte aan hadden. We verzorgde een toneelstuk voor twee kinderen uit Tiel en met de opbrengst konden we deze twee kinderen de dag van hun leven bezorgen. Ook nu tijdens de feestdagen worden er kleine lichtpuntjes uitgedeeld aan de senioren in de wijk rondom het kinderdagverblijf in Tiel.
Alle projecten werden in het de vestigingen samen met de kinderen uitgewerkt zodat zij er ook bij betrokken werden en op deze manier ook meemaken hoe en wat je allemaal kan doen voor de mensen en de wereld om je heen.
De inzet in 2013 heeft resultaat gehad en daar zijn we trots op. We zetten deze koers voort en zullen ons ook in 2014 weer inzetten voor de mensen en wereld om ons heen...