Sterk in kinderopvang Ons pedagogisch beleid Algemene informatie & extra's extra zorg nodig ? KDV's BSO VSO IS ER PLAATS ? vraag OFFERTE aan vraag RICHTPRIJS aan Online regelen Werken bij ons... foto's Klant aan het woord... FAQ

November 2017

UW BABYSPECIALIST®

Per 1 januari 2018 gaan wij in Villa Mare in Arnhem een nieuwe groep introduceren. EEN GESPECIALISEERDE BABYGROEP.
In deze groep worden alleen baby's opgevangen en werken wij met speciaal daarvoor opgeleidde medewerk(st)ers.
De inrichting van deze babygroep gaat veranderen en zal zich nog meer toespitsen op het welbevinden van de jongste villabezoekers. De medewerk(st)ers gaan zich specialiseren in de verschillende ontwikkelfases en het verzorgen van baby's. Zo kunt u denken aan communiceren met baby's, babygebaren, babymassage. We gaan werken met geur en kleur en uiteraard blijft onze huiselijke inrichting de basis.
Ouders krijgen de keuze of zij van deze babygroep gebruik willen maken want naast de gespecialiseerde babygroep blijft er babyopvang op de reguliere groepen plaatsvinden. Wij willen hiermee nieuwe ouders aantrekken en zo ons klantenbestand uitbreiden en laten groeien.
Daar dit zal moeten ontwikkelen nemen we het komende jaar de tijd om deze groep op te bouwen. Het wil dus niet zeggen dat de huidige baby's overgeplaatst worden naar een andere groep. We gaan ons plekje veroveren en Villa Kakelbont Kinderopvang in de markt zetten als UW BABYSPECIALIST ®

IKK (Innovatie Kwaliteit in de Kinderopvang)

Het zal u niet ontgaan zijn: de invoering van de wet Innovatie kwaliteit in de kinderopvang. Een deel van deze wet zal zijn ingang vinden per 1 januari 2018. Als organisatie zijn wij altijd al bezig geweest met kwaliteit en wij investeren hierin behoorlijk. Hiervoor hebben wij nooit kaders nodig gehad vanuit de overheid, immers u als klant bent onze monitor hierin. U heeft ons altijd scherp gehouden waardoor wij hierop hoog scoren. Jammer vinden wij het dan ook dat er nog meer “bemoeienis” vanuit Den Haag moet zijn, dit maakt het ondernemerschap binnen onze sector minder vrij. Minder vrij in onze keuze op welke manier wij vorm geven aan kwaliteit. Hieraan zijn nu meerdere regels en wetten verbonden en zijn zaken in detail uitgewerkt. Omdat afwijken hiervan niet mogelijk is zult u dit ook in de prijs merken.

Toch zullen wij proberen u steeds weer opnieuw te verrassen en uw verwachtingen overtreffen. Binnen onze organisatie wachten we niet af maar zijn wij altijd pro-actief bezig. Daarom starten wij binnenkort met een specialistische Babygroep in Arnhem met specialistisch opgeleid personeel, zijn al onze vaste medewerkers reeds erkend gecertificeerd in Kinder-EHBO en behalen binnenkort meerdere collega’s hun niveau 4 diploma met daarbij het 3F taal certificaat ver voordat die eis ingaat.

Naast de ontwikkelingen op het gebied van IKK kijken wij ook naar de kwaliteit van het leidinggeven en het begeleiden van het werkproces in de vestigingen. Om dit te waarborgen en tevens te verbeteren hebben we er voor gekozen met twee extra paar ogen per regio te gaan werken. Daarom zijn wij druk geweest met de interne werving en selectie van twee Aankomende Assistent Leidinggevenden.
Op deze manier ontlasten wij Corien Mastenbroek, die momenteel alle vestigingen leidt en maken wij beter gebruik van de talenten en kwaliteiten die wij al in huis hebben.
Na een periode van gesprekken zijn wij er trots op dat we kunnen vertellen een keuze hebben kunnen maken uit de interne sollicitaties;

Per 1 december zullen Sezen Avci (voor regio Arnhem) en Pammy Udema (voor regio Tiel/Lienden) beginnen met hun opleidingstraject.
Wij wensen Pammy en Sezen veel plezier en succes toe in deze nieuwe functie.

Ontwikkelingen van onze collega's

Ieder jaar vinden er per regio een tweetal ontwikkelingsgerichte avonden plaats. Een avond waarop we aandacht besteden aan de specifiek opleidings- en ontwikkelingsbehoefte van onze collega’s op de groep met als doel de kwaliteit van onze pedagogisch medewerkers hoog te houden en daar waar nodig te verhogen. De thema’s van de avonden worden bepaald op basis van de behoefte van de medewerkers en van u als klant. De laatste avond stond in het teken van onze persoonlijke kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Alle collega’s hebben deelgenomen aan deze workshop die intern is gegeven.

Kerstvakantie bij de BSO's !

Tijdens de kerstvakantie is het weer een bruisend gebeuren bij de BSO's.
Er wordt gesport, geknutseld en gekookt. De kinderen maken zelf een kaars en een prachtige nieuwjaarswens.
Het wordt weer feest bij de BSO... van 27 december tot 5 januari.
Wij wensen alle BSO-ers alvast een super vakantie!

goedkope kinderopvang voor éénverdieners

Is uw kind tussen de 2 en 4 jaar?
Maak dan NU gebruik van onze speel-leergroep!

De speel-leergroep is een leuke en leerzame en veilige plek waar uw kind onder deskundige begeleiding heerlijk kan spelen. Dit helpt bij de ontwikkeling van uw kind. Tevens wordt de kinderen spelenderwijs voorbereid op het basisonderwijs. Een goede start!

Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag?
Bijvoorbeeld omdat u éénverdiener bent ? Dan kunt u NU binnen Gemeente Buren een bijdrage in de kosten krijgen. Kent u iemand in uw omgeving (woonachtig in de Gemeente Buren) die tot deze doelgroep behoort en graag zijn/haar peuter 2 ochtenden per week wil laten deelnemen... schroom niet om dit bericht met hem of haar te delen.

In onze vestiging Villa Juul in Lienden hebben wij voor een klein groepje een speciaal programma gemaakt waarmee wij alle ontwikkelingsgebieden stimuleren.
Soms heeft een kind wat extra ondersteuning nodig om goed voorbereid te zijn op de basisschool. Deze kinderen kunnen van het consultatiebureau een indicatie krijgen voor de speel-leergroep. Bij onze speel-leergroep krijgen kinderen een speciaal programma aangeboden dat hen helpt bij hun ontwikkeling.

Meldt u nu aan !!

Vraagt u zich af hoe het er in een kinderdagverblijf aan toe gaat? Wilt u weten wat peuteropvang voor uw kind kan betekenen? Lees dan hier de flyer [705 KB]
Neem dan contact met ons op en kom een keertje kijken. Wij helpen u graag verder.

sluitingsdagen 2017 / 2018

Maandag 25-12-2017 1-ste Kerstdag
Dinsdag 26-12-2017 2-de Kerstdag
Maandag 1-01-2018 Nieuwjaarsdag
Dinsdag 2-01-2018 gesloten voor gebruikers van het 48 weken pakket
Woensdag 3-01-2018 gesloten voor gebruikers van het 48 weken pakket.

Voor alle klanten BSO & KDV met een 48 weken pakket gelden de volgende voorwaarden:
- Geen opvang tijdens:
- 3 weken aaneengesloten binnen de vakantieperiode zie het vakantie schema
- 5 (daadwerkelijke)werkdagen na kerst.
(let op, 1 januari is een feestdag, geen werkdag)

2018 is in zicht !

Wij wensen alle kinderen en ouders,
een hele fijne december maand,
een super sinterklaasfeest
en een gezellige kerst.
Op naar 2018!