Sterk in kinderopvang Ons pedagogisch beleid Algemene informatie & extra's extra zorg nodig ? KDV's BSO VSO IS ER PLAATS ? vraag OFFERTE aan vraag RICHTPRIJS aan Online regelen Werken bij ons... foto's Klant aan het woord... FAQ

Stage krant 2017 - 2018

Het bieden van een stageplaats zien wij als één van onze maatschappelijke verantwoordelijkheden. Door theorie en praktijk hand in hand te laten gaan dragen wij, samen met de scholen in de regio Tiel en Arnhem, bij aan kwalitatief goed opgeleide pedagogisch medewerkers. Maar het mes snijd aan twee kanten; ook onze collega’s blijven door het begeleiden van de stagiaires scherp en goed op de hoogte van de nieuwe pedagogisch benaderingen.

EEN SERIEUZE ZAAK

Wij vinden het selecteren van stagiaires een serieuze zaak en benaderen dat dan ook zo. Om een stage met succes te kunnen afronden is het belangrijk dat toekomstige stagiaires passen bij onze organisatie en gemotiveerd zijn om hun stageperiode aan te gaan. Aan iedere vestiging wordt op basis van behoefte gekeken naar het aantal beschikbare stageplaatsen. Vervolgens zoeken wij voor onze vestigingen geschikte stagekandidaten waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met wederzijdse wensen. Hierbij kun je denken aan stagelopen op een BSO of Kinderdagverblijf, stage dagen en vestigingsplaats. Dit doen wij door het voeren van kennismakingsgesprekken. Iedere vestiging heeft een stage-coordinator die hiervoor intern is opgeleid. De coordinator beslist op basis van de gesprekken met de kandiddaten, wie zijn / haar stage kan lopen in onze vestigingen.

en dan gaat de stage beginnen....

Alle stagiaires worden begeleid door een door ons speciaal opgeleidde stagecoordinatoren. Zij volgen gedurende het leerjaar de stagiaires tijdens hun praktische- en theoretische opdrachten en hebben daar waar nodig contact met de stagebegeleider van school. Voor de stagiaires hebben wij een stage-handboek ontwikkeld waar duidelijk staat beschreven wat de verwachtingen, afspraken en regels zijn. Natuurlijk staat er ook duidelijk in wat een stagiaire van ons kan en mag verwachten en waar hij/zij terecht kan met eventuele vragen.

NIEUWE GEZICHTENů.

In een aantal vestigingen komen ook dit schooljaar weer nieuwe gezichten in beeld... soms een beetje verlegen en soms met veel ambitie. Wij vragen alle stagiaires zichzelf voor te stellen aan de ouders en kinderen.
Omdat voorstellen soms 'even snel' gebeurd bij het halen en brengen van de kinderen, vindt u hieronder alle stagiaires van dit schooljaar. Zo kunt u op uw gemak nader kennismaken.

Kimberley verbeek bij Villa Kakelbont

Beste ouders/verzorgers,
Mijn naam is Kimberley Verbeek. Ik ben 18 jaar. Ik woon in Tiel, waar ik ook mijn studie volg voor pedagogisch medewerker niveau 3. Ik volg deze opleiding op het Roc Rivor. Voor deze opleiding loop je verschillende stages op verschillende kinderdagverblijven, kinderopvangen etc. Ik loop vanaf 4 september een stage bij Villa Kakelbont waar ik heel erg naar uitkijk. Ik start deze stage in leerjaar 2. In leerjaar 1 heb ik stage gelopen op De Prinsclaus School (groep 1/2). Ik hoop een hele leuke stage periode tegemoet te gaan en veel nieuwe dingen te leren. Als er vragen zijn stel ze gerust!

Tessa Verbruggen bij De Graaf & Gravin

Hallo allemaal,
Mijn naam is Tessa Verbruggen en ik ben 23 jaar. Ik woon in Wamel. Momenteel volg ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 en zit ik in mijn laatste jaar. Komend schooljaar zult u mij zien op woensdag, donderdag en vrijdag bij De Graaf & Gravin. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en hou ik erg van reizen.
Ik kijk er erg naar uit om u en uw kind(eren) te ontmoeten.
Groetjes Tessa Verbruggen.

Jalisa Timmermans bij De Graaf & Gravin

Lieve ouders/verzorgers,
Ik ben Jalisa Timmermans en ik ben 17 jaar. Ik woon in Tiel en volg de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 bij het Roc Rivor. Omdat ik nu in het 2e leerjaar zit zult u mij elke maandag en dinsdag bij De Graaf & Gravin ontmoeten. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en doe dit dan ook met heel veel plezier. Ik vind het altijd erg leuk om te zien dat kinderen het naar hun zin hebben op de groep en hier draag ik graag een steentje aan bij. Verder vind ik het erg leuk om paard te rijden, ben ik ook erg dol op stijldansen en natuurlijk oppassen. Ik kijk er naar uit om de kinderen te ontmoeten en heb erg veel zin om te beginnen met de stage. Mocht u vragen hebben voor mij, dan mag u die altijd stellen.

Daisy van den heuvel bij Villa Kakelbont

mijn naam is Daisy Van den Heuvel, ik ben 23 jaar en geboren en getogen in Tiel. Ik zal vanaf woensdag 6 september 2017 een nieuw gezicht zijn bij Villa Kakelbont en zal mezelf daarom in het kort hieronder voorstellen, maar ik maak uiteraard graag persoonlijk kennis met je! Als stagiaire heb ik inmiddels bij diverse organisaties ervaring opgedaan, zo heb ik een geruime tijd stage gelopen bij de Basisschool Montessori in Tiel en Kinderdagverblijf Pippeloentje in Geldermalsen. Ik heb ervaring op verschillende gebieden en zodoende ben ik multi-inzetbaar, altijd handig!
Tijdens mijn eerdere stageperiodes heb ik al vele kneepjes van het vak mogen leren en ik verwacht mezelf bij Villa Kakelbont te kunnen verbeteren en verder te leren. Vandaar dat ik ook graag deze nieuwe uitdaging aan ga binnen deze organisatie. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in leuke lunchrooms, restaurantjes en winkelstraten. Niet altijd in Tiel, maar ook in vele andere steden van Nederland. Verder ben ik diverse jaren werkzaam in de bediening bij Van der Valk.
Wat kunnen jullie van mij verwachten?.... veel enthousiasme en collegialiteit. In mijn nieuwe rol verwacht ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een optimale ontwikkeling van uw kinderen, in een veilige en vertrouwde omgeving. Kortom; een leuke uitdaging en ik heb er zin in. Tot snel!
Met vriendelijke groet,
Daisy van den Heuvel

Romy van der Kop bij De Graaf & Gravin

Ik ben Romy van de Kop en ben 17 jaar oud. Vanaf maandag 4 september kom ik tot aan het einde van het jaar elke maandag en dinsdag stage lopen bij De Graaf & Gravin.
Ik ben vorig jaar begonnen met de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 en zit nu al in mijn 2de jaar. De opleiding vind ik erg leuk en interessant. Naast school vind ik dingen doen met mijn vriendinnen zoals shoppen en op terrasjes zitten erg leuk en gezellig. En als ik dit niet doe ben ik aan het werk in de supermarkt als caissière, hier verdien ik mijn extra zakcentje om leuke dingen van te doen. Ik heb zin in deze stage omdat ik veel nieuwe dingen kan gaan leren.

Eline Hoffmans bij De Graaf & Gravin

Mijn naam is Eline Hoffmans en ik ben 18 jaar oud. Dit schooljaar kom ik stage lopen bij De Graaf & Gravin. Het is zo mooi om kinderen iets nieuws te leren. Dat is dan ook de reden dat ik de volgende opleiding volg. Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker leerjaar 2. Ik heb er erg veel zin in om weer in een nieuwe omgeving stage te lopen. Omdat je hier erg van leert want dingen gaan toch net weer anders op een andere kinderopvang. In mijn vrije tijd dans ik graag en hou ik ervan om te koken. Ik loop stage op de maandag en dinsdag en hoop snel met jullie kennis te maken.
Met vriendelijke groeten,
Eline Hoffmans

Heel veel succes met jullie stage !