Sterk in kinderopvang Ons pedagogisch beleid Algemene informatie & extra's extra zorg nodig ? PEUTER OPVANG KINDERDAGVERBLIJVEN BUITENSCHOOLSE OPVANG VOOR SCHOOLSE OPVANG IS ER PLAATS ? vraag OFFERTE aan vraag RICHTPRIJS aan Online regelen VACATURES foto's Klant aan het woord... FAQ

Sinds 1992 een begrip

Villa kakelbont Kinderopvang bestaat sinds 1992 en staat al bijna 25 jaar sterk in kinderopvang.
Met inmiddels 6 locaties (kinderdagopvang en buitenschoolse-opvang) in Arnhem, Lienden en Tiel is Villa Kakelbont Kinderopvang uitgegroeid tot een stabiele onderneming die altijd gaat voor kwaliteit.

Klantgerichte organisatie

Villa Kakelbont Kinderopvang luistert naar de klant, de ouders en hun kinderen.
Wij onderscheiden ons van andere aanbieders doordat wij werken vanuit de klantvraag. Dat wil zeggen dat wij als organisatie weten wat er leeft bij ouders/klanten en waar hun wensen en vragen liggen. Onze werkwijze wordt daardoor continue aangepast aan de klantvraag.

We zijn maatschappelijk betrokken

Wij vinden dat elk klein stapje meehelpt aan het grote verschil… daarom hebben wij onszelf een doel gesteld. Wij willen onze maatschappelijke betrokkenheid vergroten en uiten.
Iedereen werkt daar aan mee. We zamelen geld in voor goede doelen als; Kika, Haarwensen, Alertis, Make a wish of voor nieuw speelgoed of kleurrijke muurversieringen voor de kinderafdeling van het ziekenhuis. We bezoeken regelmatig met kinderen van de verschillende vestigingen de ouderen in de buurt. Soms is dat een verzorgingstehuis of een dagcentrum waar allerlei activiteiten mogelijk zijn, maar soms ook de ouderen die rondom de vestiging wonen. We bakken iets lekkers voor bij de koffie en gaan dat dan brengen. Ook verzamelen we etenswaren voor de voedselbank en helpen daar fysiek mee met het maken van de pakketten. We werken aan projecten om kinderen bewust te maken van zinloos geweld en wat 'pesten’ allemaal veroorzaakt. Dat we dit nu met zo’n 65 mensen allemaal kunnen doen hadden we 21 jaar geleden niet gedacht....