PLAATSING AANVRAAG Onze KWALITEITEN (KDV) Kinderdagverblijven (BSO) Buitenschoolse opvang (VSO) Voorschoolse opvang PEUTER opvang SPORT-CRECHE-Lienden extra zorg nodig ? Algemene informatie & extra's Ons pedagogisch beleid Online regelen Werken bij Villa Kakelbont Kinderopvang foto's FAQ

Peuteropvang - Betuwse streken

Peuteropvang & Buitenschoolse opvang
Meeslaan 23, Tiel
Uw contactpersoon: Pammy Udema

Geopend op maandag t/m donderdag van 8:30 - 11:30
Heeft u behoefte aan vrijdag en de middagen vernemen wij het graag.

Peuter plaatsing aanvraag

neem een kijkje achter de schermen....

Peuter opvang

Naast de BSO bieden wij ook dagopvang aan peuters in een speciale ontwikkelgroep die uitgebreid kan worden met jonge BSO-ers. We begeleiden de peuters en jonge BSO-ers spelenderwijs richting zelfstandigheid en zelfredzaamheid en stimuleren hen hierin door samen met hen de stappen te maken. Dit alles binnen pedagogische kaders zodat er een doorgaande lijn ontstaat naar de kleuterklassen van De Achtbaan.

De huidige klanten van de peutergroep kunnen blijven gebruik maken van de opvang. Voor eventuele nieuwe klanten staan wij open voor hun wensen en evt. suggesties zodat wij ook binnen de peutergroep een klantgericht aanbod kunnen maken.

kinderopvangtoeslag 2019

In het landelijk besluit kinderopvangtoeslag staat hoeveel de Gemeente Tiel bijdraagt aan de kosten voor de peuteropvang:

U heeft recht op kinderopvangtoeslag wanneer:

U heeft recht op kinderopvangtoeslag als:

• Beide ouders werken of,
• Een ouder werkt en de ander een opleiding volgt of,
• Beide ouders een opleiding volgen of,
• Ouders een inburgeringscursus volgen,

Wilt u zeker weten of u recht heeft op kinderopvangtoeslag, neem dan contact op met de belastingdienst tel: 0800-0543 of via de website www.toeslagen.nl.

Wanneer u recht heeft op kinderopvangtoeslag:

U kind komt 2 dagdelen per week naar de peuteropvang. De kosten daarvoor zijn € 175,00 per maand, gedurende 11 maanden. U ontvangt daarvoor van ons maandelijks een factuur. In augustus wordt u niet gefactureerd vanwege de vakantie. U krijgt een deel van dit bedrag terug via de toeslagen. Hoeveel dat is, is afhankelijk van uw gezamenlijke jaarinkomen.

Heeft u GEEN recht op kinderopvangtoeslag ?

In dat geval blijft de Gemeente Tiel de peuteropvang subsidiëren. Deze subsidie is afhankelijk van uw inkomen.
Wij hebben van u de volgende zaken nodig:

• Inkomenverklaring
(deze vraag t u aan bij de belastingdienst)

Verklaring wel/geen recht op kindertoeslag [220 KB]
(klik op de link voor het document, print het formulier, vul het in (dat kan online zodat u het kunt opslaan op uw computer, en kunt uploaden bij uw offerte aanvraag)

Wij verzorgen met de juiste gegevens uw subsidieaanvraag.

Bijzondere BSO in school

Naast deze peuteropvang verzorgen wij ook buitenschoolse opvang in De Achtbaan.
Wij zijn gevestigd in een gezellig en huiselijk ingerichte ruimte op de eerste verdieping van basisschool de Achtbaan. Wij vangen in deze locatie ook alleen kinderen op van De Achtbaan.
Na school verzamelen wij ons in de gezellige BSO-ruimte wat te drinken en fruit. Daarna gaan de activiteiten van start. Binnen de Brede School Tiel Oost is een heel divers aanbod naschoolse activiteiten. Struikstruinen, fotografie, sport, koken of bijvoorbeeld Dans en toneel... er is een heel jaarplan aan activiteiten waar de kinderen aan kunnen deelnemen.
BSO Betuwse Streken haalt geen kinderen op andere scholen.
Voor meer informatie over deze BSO leest u hier verder

telefonisch contact met de vestiging

U vind op deze website geen telefoonnummers van deze vestiging. Dit om te voorkomen dat de pedagogisch medewerkers onnodig in hun werk met de kinderen worden gestoord.
U krijgt, wanneer u klant bent, het telefoonnummer en ook dan verzoeken u het bellen naar de vestiging tot een minimum te beperken.
Voor veel vragen kunt u terecht op ons kantoor.
Tijdens de schoolvakanties is ons kantoor beperkt telefonisch bereikbaar en op vrijdagen is ons kantoor v.a. 12:30 uur gesloten)
Zie contactpagina
Tel : 085-4855480

BSTO ook op FACEBOOK

Betuwse Streken is actief betrokken bij verschillende buitenschoolse activiteiten.
Zie de BSTO facebookpagina voor het laatste nieuws.