PLAATSING AANVRAAG Onze KWALITEITEN (KDV) Kinderdagverblijven (BSO) Buitenschoolse opvang (VSO) Voorschoolse opvang PEUTER opvang SPORT-CRECHE-Lienden extra zorg nodig ? Algemene informatie & extra's Ons pedagogisch beleid Online regelen Werken bij Villa Kakelbont Kinderopvang foto's FAQ

J.R. Zeemanstraat 10
Uw contactpersoon: Pammy Udema

Geopend op dinsdag en vrijdag van 8:30 - 11:30
Heeft u behoefte aan andere dagen? laat het ons dan weten.

Peuter plaatsing aanvraag

neem een kijkje achter de schermen....

Peuter opvang & BSO

Momenteel onderzoeken wij de mogelijkheden om kinderopvang aan te gaan bieden binnen de dorpskernen in west-Neder Betuwe.
Inmiddels is gebleken dat er behoefte is aan peuteropvang en BSO en wij hebben besloten dit verder te onderzoeken en in gesprek te gaan met de verschillende scholen om te kijken of er aansluiting kan worden gevonden.

Bij een peuteropvang en BSO in school sluit het pedagogisch plan aan op de werkwijze in de school waardoor de overgang naar school nog gemakkelijker verloopt. We begeleiden de peuters spelenderwijs richting zelfstandigheid en zelfredzaamheid en stimuleren hen hierin door samen met hen de stappen te maken. Dit alles binnen pedagogische kaders zodat er een doorgaande lijn ontstaat naar de kleuterklassen van de school en de tijd na schooltijd bij de BSO.

Heeft u vragen ?
neem contact met ons op.

U ontvangt daarvoor van ons gedurende 11 maanden een factuur.
In augustus wordt u niet gefactureerd vanwege de vakantie.

U heeft recht op kinderopvangtoeslag wanneer:

• Beide ouders werken of,
• Een ouder werkt en de ander een opleiding volgt of,
• Beide ouders een opleiding volgen of,
• Ouders een inburgeringscursus volgen.

Wilt u zeker weten of u recht heeft op kinderopvangtoeslag, neem dan contact op met de belastingdienst tel: 0800-0543 of via de website www.toeslagen.nl.

telefonisch contact met de vestiging

U vind op deze website geen telefoonnummers van deze vestiging. Dit om te voorkomen dat de pedagogisch medewerkers onnodig in hun werk met de kinderen worden gestoord.
U krijgt, wanneer u klant bent, het telefoonnummer en ook dan verzoeken u het bellen naar de vestiging tot een minimum te beperken.
Voor veel vragen kunt u terecht op ons kantoor.
Tijdens de schoolvakanties is ons kantoor beperkt telefonisch bereikbaar en op vrijdagen is ons kantoor v.a. 12:30 uur gesloten)
Zie contactpagina
Tel : 085-4855480