PLAATSING AANVRAAG Onze KWALITEITEN (KDV) Kinderdagverblijven (BSO) Buitenschoolse opvang (VSO) Voorschoolse opvang PEUTER opvang SPORT-CRECHE-Lienden extra zorg nodig ? Algemene informatie & extra's Ons pedagogisch beleid Online regelen Werken bij Villa Kakelbont Kinderopvang foto's FAQ

Gratis of heel goedkope opvang voor éénverdieners

Is uw kind tussen de 2 en 4 jaar? Maak dan NU gebruik van goedkope kinderopvang!
De kinderopvang is een leuke en leerzame plek waar uw kind onder deskundige begeleiding heerlijk kan spelen. Zo helpt u de ontwikkeling van uw kind te stimuleren. En het mooie is: spelenderwijs wordt uw kind voorbereid op het basisonderwijs. Een goede start!

Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag? Bijvoorbeeld omdat u éénverdiener bent ?
Dan kunt u van de gemeente een bijdrage in de kosten krijgen. Zo kunnen alle peuters profiteren van de voordelen van kinderopvang.
In Villa Juul in Lienden hebben wij voor een klein groepje een speciaal programma gemaakt waarmee wij alle ontwikkelingsgebieden stimuleren.
Soms heeft een kind wat extra ondersteuning nodig om goed voorbereid te zijn op de basisschool. Deze kinderen kunnen van het consultatiebureau een indicatie krijgen voor de speelleergroep. Op de speelleergroep krijgen kinderen een speciaal programma op het kinderdagverblijf of de peuterspeelgroep.

Nieuwsgierig geworden?
Vraagt u zich af hoe het er in een kinderdagverblijf aan toe gaat? Wilt u weten wat peuteropvang voor uw kind kan betekenen?
Lees dan hier de flyer [705 KB] en neem dan contact met ons op en kom een keertje kijken. Wij helpen u graag verder.